Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Ruik, voel en beleef (voor katten- en konijneneigenaren)

12 oktober 2022 @ 13:00 - 15:00

€15

Kat- en konijnvriendelijke (vacht)verzorging, bijbehorende trimmaterialen en ondersteunende essentiële oliën staan centraal tijdens deze workshop. Bekijk en voel welke materialen geschikt zijn voor de vachtverzorging van jouw konijn(en) of kat(ten). Ruik de heerlijke geuren van essentiële oliën en ontdek hoe zij jouw dier kunnen ondersteunen. Kom meer te weten over kat- en konijnvriendelijke verzorging en stel al je vragen aan Claudia.

Deze workshop volg je zonder je eigen dieren, maar om goed advies te kunnen geven is het wel handig om een foto van je huisdier bij je te hebben.

Aan het einde krijg je een flesje met een heerlijk olie naar keuze om mee naar huis te nemen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vachtverzorgingsmaterialen aan te schaffen.

Wil je echt een advies dat volledig is afgestemd op je eigen huisdier? Dan bestaat de mogelijkheid om een privé workshop te plannen, waarin Claudia echt 1-op-1 gaat kijken wat de beste vachtverzorgingsmaterialen zijn en welke essentiële oliën het beste bij je huisdier passen.

Klik hier voor uitgebreide informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
12 oktober 2022
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€15

Organisator

Kohoka

Locatie

Trimsalon Kalumi
Dollard 105
Zwolle, Overijssel Zwolle Nederland
+ Google Maps