Retour sturen

Retourneren/herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering opnieuw 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar onze webwinkel zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht verzoeken we je een mail te sturen naar info@kohoka.nl met daarin de volgende informatie:
* ordernummer
* je naamsgegevens
* welk product je retour stuurt
* de reden dat je het product retour wilt sturen (het is geen verplichting om de reden te vermelden, maar daar kunnen wij wel weer van leren en eventueel producten aanpassen)

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie op onze producten, dus als een product kapot is, niet goed werkt of je bent er niet tevreden over, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent.

Na ontvangst van het retour gestuurde product gaan wij het door jou betaalde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waar dit vanaf betaald was.

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (zoals ook de TidyUps);
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Retouradres
Kohoka
Liszthof 35
2402 GP Alphen aan den Rijn