,

Ladybel 100% zwijnenhaar borstel

 29,95 incl. btw

 

Merk: LadyBel

Borstel 100% zwijnenhaar, dit is iets anders dan varkenshaar! Zwijnenharen zijn een stuk steviger dan varkensharen en eigenlijk onmisbaar bij een goede vachtverzorging van langharige konijnen.Een goede zwijnenharen borstel is onmisbaar bij een goede vachtverzorging van langharige konijnen, maar ook tijdens de verharing van normaalharige konijnen werkt de borstel erg fijn.

Waarom borstelen met een 100% zwijnenharenborstel:

1) Hiermee kun je de vacht goed door borstelen zonder vastzittende haren uit de huid te trekken

2) Natuurlijke haren zijn in staat om het talgvet op te nemen en tijdens het borstelen af te geven aan alle haren in de vacht. Hierdoor worden de haren beter beschermd(het talgvet helpt beschadigingen in de haarschubben te dichten), krijgen een mooie glans en zien er gezond uit.

3) In tegenstelling tot andere kammen en borstels is de kans vele malen kleiner dat je wondjes op de huid maakt. Hierdoor kun je goed aan het begin van de haar insteken. Dit is een plek waar bepaalde rassen snel last hebben van kleine klitjes

4) De haren van een zwijnenharenborstel zijn vrij hard, maar wel buigzaam. Dit zorgt voor een massage effect op de huid, waardoor de bloedvaten en talgklieren geactiveerd worden, wat bijdraagt aan een gezonde vacht.

5) Natuurlijke haren hebben geen ruwe randjes, zoals bijvoorbeeld bij borstels van nylon wel het geval kan zijn. Deze ruwe randjes kunnen de haarschubben beschadigen.

6) Door de manier van inplanting van de haren, dicht op elkaar, is de borstel beter in staat om al het stof en vuil uit de vacht te halen.

©Rabbits Company

Beschikbaarheid: Op voorraad

Gewicht gram

100, 125, 25, 50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ladybel 100% zwijnenhaar borstel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *