PowAir Introductieset

 9,75 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

PowAir de oplossing voor elk stankprobleem.
Zoals huisdieren, garage, kelder, rook, luiers, zweet, kasten, lijm, toilet, brandstof, verf, koken, vocht, caravan, boot, klaslokalen, puberkamers, incontinentie, ongedierte en andere nare luchtjes.

De PowAir Introductieset is de perfecte manier om kennis te maken met alle producten van PowAir.

De introductie set bestaat uit:

  • PowAir Gel 50 gram
  • PowAir Spray 100 ml
  • PowAir Penetrator 100 ml

In de bijgeleverde folder staat per product uitgelegd hoe het werkt en hoe te gebruiken.

Alle producten zijn veilig te gebruiken in de buurt van mens en dier!

PowAir Gel
PowAir Gel is één van de meest populaire oplossingen voor nare luchtjes. Deze Gel werkt snel bij grotere stankproblemen en is gemakkelijk te doseren.

Zet de gel in de stinkende ruimte en gedurende 60 tot 90 dagen maakt stank geen schijn van kans! Haal simpelweg de deksel van het potje (of doe wat gel in een schaaltje) en PowAir doet de rest.

Doormiddel van de natuurlijke verdamping van de gel, neutraliseert de stank permanent. PowAir-moleculen en stankmoleculen worden door elektrostatische krachten naar elkaar toegetrokken en aan elkaar verbonden. Er is jarenlang onderzoek gedaan naar een goede mix van dragers voor de krachtige vloeistof. Dat heeft geresulteerd in een product met de perfecte verdamping van alle essentiële oliën.

PowAir Spray
Een natuurlijke formule met industriële kracht. De spray is geen luchtverfrisser, maar een echte stankverwijderaar. Door de gemakkelijke verpakking is de spray overal en snel te gebruiken. Dus ook ideaal voor onderweg en in de auto. Neutraliseert direct vieze luchtjes van o.a. huisdieren, verf, lijm, zweet, rook, luiers, toiletbezoek, sporttassen, vuilnisbakken, etc.
Heb je rokers in de familie, stinkt de vuilnisbak door oude etensresten en krijg je bezoek? Geen nood, even sprayen en de stank is weg!

Ingrediënten: water, essentiële oliën en polysorbaat 20 (emulgator)

PowAir Penetrator
De PowAir Penetrator Spray verwijdert diep ingedrongen stank zoals urine (katten, konijnen en ongedierte), zweet, braaksel, schimmel, rook, uitwerpselen, etc. De spray is gemakkelijk en veilig te gebruiken om de geur te verwijderen in o.a. de kattenbak, bekleding, vloerbedekking, tapijt, hout en zelfs beton. Behandel de plek waar de stank vandaan komt één keer met de spray.

Deze stankverwijderaar heeft een dubbele werking, zo word de geur geneutraliseerd en gaan de microbiële enzymen net zo lang de strijd aan met de stankmoleculen totdat die volledig zijn verwijderd!

Met meer dan 40 essentiële oliën en een hoge concentratie van wetenschappelijk zorgvuldig geselecteerde enzymen, is deze duo formule ongeëvenaard!
Ingrediënten: water, levende bacteriële culturen, essentiële oliën en polysorbaat 20 (emulgator).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PowAir Introductieset” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *