, ,

Privé Workshop voor de professional – hond – 3 uur

 250,00 350,00 incl. btw

Ben je al professioneel trimmer, maar wil je je nog verder verdiepen in een bepaalde techniek of een bepaald ras? Of ben je nog bezig met de opleiding, maar vind je het fijn om onder begeleiding nog extra aan de slag te gaan met je persoonlijke leerdoelen? Dan kunnen we je aanraden om een privé workshop bij één van onze top docenten te boeken!

Het voordeel van een privéles is, dat we heel specifiek aan de slag gaan met je persoonlijke leerdoelen en je zult ervaren dat je daardoor met sprongen vooruit gaat.

Je dient zelf 1 hond mee te nemen en deze dient uiterlijk de dag ervoor helemaal gewassen en geföhnd te zijn. Tegen een meerprijs van € 100,00 kunnen wij een hond verzorgen die we dan al gewassen en geföhnd hebben.

Voor het afspreken van een datum, tijd en het afstemmen van je leerdoelen kun je het beste op voorhand contact opnemen met de docent.

Materialen
Neem vooral al je eigen materialen mee, dan kun je werken met hetgeen je gewend bent. Indien je materialen niet geschikt zijn kunnen we je gelijk laten zien waarom niet en kun je dit ook zelf ervaren.

Hoe te boeken
Om deze workshop in te plannen kun je contact opnemen met de docent om een afspraak te maken. De workshop dient uiterlijk 1 week voor de workshopsdatum betaald te zijn.

Docent               : Nathalie Thunnissen
Locatie                : Trimsalon Chique du Friemel in Den Haag
Doelgroep         : professionals

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Workshop

Eigen hond, Leen hond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Privé Workshop voor de professional – hond – 3 uur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *