, ,

Privé Workshop voor de professional – kat

 180,00 340,00 incl. btw

Ben je al professioneel trimmer, maar wil je je nog verder verdiepen in een bepaalde techniek of een bepaald ras? Of ben je nog bezig met de opleiding, maar vind je het fijn om onder begeleiding nog extra aan de slag te gaan met je persoonlijke leerdoelen? Dan kunnen we je aanraden om een privé workshop bij één van onze top docenten te boeken!

Het voordeel van een privéles is, dat we heel specifiek aan de slag gaan met je persoonlijke leerdoelen en je zult ervaren dat je daardoor met sprongen vooruit gaat.

Voor het afspreken van een datum, tijd en het afstemmen van je leerdoelen kun je het beste op voorhand contact opnemen met de docent.

Materialen
Neem vooral al je eigen materialen mee, dan kun je werken met hetgeen je gewend bent. Indien je materialen niet geschikt zijn kunnen we je gelijk laten zien waarom niet en kun je dit ook zelf ervaren.

Hoe te boeken
Om deze workshop in te plannen kun je contact opnemen met de docent om een afspraak te maken. De workshop dient uiterlijk 1 week voor de workshopsdatum betaald te zijn.

Duur                   :  3 of 6 uur
Lunch                  : inbegrepen bij de workshop van 6 uur
Docent               : Claudia Erdtsieck
Locatie                : Trimsalon Kalumi in Zwolle
Doelgroep         : professionals

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
tijdsduur

3 uur, 6 uur

katten

eigen kat, kat van docent

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Privé Workshop voor de professional – kat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *