Handboek konijnen trimmen

(1 klantbeoordeling)

 49,95 incl. btw

Wij verwachten de boeken vanaf maandag 24 juni te kunnen verzenden en wij doen bij ieder boek een klein aardigheidje. 

Konijnen zijn fantastische huisdieren! Ze zijn nieuwsgierig, sociaal en slim. Omdat ze een sterke band kunnen vormen met hun eigenaar, worden ze vaak gezien als deel van het gezin. Zij verdienen dan ook een goede verzorging en daar hoort het onderhoud van de vacht bij. Een vacht in goede conditie draagt bij aan de gezondheid en dus ook aan het welzijn van het dier.

Met ‘Handboek konijnen trimmen – professionele vachtverzorging bij konijnen’ heb je goede vachtverzorging van het konijn binnen handbereik. Het boek is bestemd voor:
• Mensen die willen leren professioneel konijnen te trimmen.
Het dient dan ook als lesboek voor de opleiding Konijnentrimmer van Edupet en Rabbits Company.
• Dierprofessionals die beroepsmatig met konijnen te maken hebben.
• Konijneneigenaren die met onder andere de uitleg over huisvesting, voeding, aandoeningen en natuurlijk de vacht uitgebreide informatie hebben om goed voor het eigen konijn te kunnen zorgen.

Gediplomeerd konijnendeskundige en konijnentrimmer Jessica Goedhart is gespecialiseerd in diervriendelijke huid- en
vachtverzorging bij konijnen. Met het boek ‘Handboek konijnen trimmen – professionele vachtverzorging bij konijnen’ bundelt zij haar kennis en hoopt zij bij te dragen aan bewustwording van de juiste zorg en het natuurlijke gedrag van konijnen. Hiermee kunnen konijnen gelukkige en gezonde huisdieren zijn die jarenlang plezier en gezelschap bieden.

Indien je een ander verzendadres wilt dan je factuuradres, geef dat dan even aan bij het afrekenen in de bestelnotities.

1 beoordeling voor Handboek konijnen trimmen

  1. Nanda

    Het boek heet Konijnen Trimmen maar het bevat meer alleen het trimmen. Het is naast het trim gedeelte een boek wat voor konijnen liefhebbers een mooi handboek kan zijn met veel informatie over konijnen. Van voeding tot koppelen en nog veel meer. Ik ben er blij mee

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *