Laat het Nathalie testen: Show Tech Pro Wide SS Snap-on Comb Kit – 8 Opzetkammen + #30W Brede Scheerkop in Draagkoffer

 3,00 incl. btw

Productomschrijving:
Deze extra brede roestvrijstalen opzetkammen voor de brede Show Tech scheerkop #30 helpen je nog sneller te werken en zorgen voor een gladde afwerking op alle soorten vachten. Je kunt met verschillende lengtes spelen en de stijl creëren die jij wilt. Omdat deze kammen er ook voor zorgen dat je minder hoeft te knippen, worden je vingers en polsen veel meer gespaard. Het resultaat: minder lichamelijke klachten.

Naast alle lengtes van de brede Show Tech opzetkammen (10, 13, 16, 19, 22, 25, 32 en 38 mm) krijg je ook de geweldige Show Tech Pro Wide snap-on Scheerkop #30 erbij. Deze “snap-on” scheerkop van topkwaliteit is gemaakt van het beste koolstofstaal en afgewerkt met een hoogglanzende, verchroomde coating die bestand is tegen roest. Omdat hij geen lijnen in de vacht achterlaat, zal het gebruik van een brede #30 in combinatie met de snap-on kammen je een verbazingwekkende afwerking geven! De scheerkop is compatibel met de meeste professionele dierentondeuses die functioneren met snap-on scheerkoppen zoals Heiniger, Andis, Wahl, Oster en Aesculap Fav 5.

Inclusief alle kosten, komt deze set neer op € 171,00 inclusief btw.
Dat wil zeggen dat er 57 lootjes zijn van € 3,00 per stuk.

HOE WERKT HET TESTEN DOOR NATHALIE

  • Het product staat in de webshop en je kunt 1 of meer lootjes kopen, de lootjes zijn € 3,00 per stuk. Het aantal lootjes is afhankelijk van de prijs van het product.
  • Als alle lootjes zijn verkocht test Nathalie de set op 14 september (indien dan nog niet alle lootjes zijn verkocht wordt het 12 oktober)
    (MOCHT HET OP 12 OKTOBER NOG NIET GELUKT ZIJN OM ALLE LOOTJES TE VERKOPEN, DAN KRIJG JE DE KEUZE; OF JE GELD TERUG OF INZETTEN VOOR EEN ANDERE LOTING.)
  • Nathalie komt live op het afgesproken tijdstip en gaat het product uitproberen en je kunt dan ook al je vragen stellen.
  • Aan het einde van het live event wordt een winnaar getrokken uit de verkochte lootjes. Deze winnaar krijgt het product gratis opgestuurd.

Even een rekenvoorbeeld om te verduidelijken hoe de lootjes werken.
Stel een schaar kost € 150,00 inclusief kosten (bijv. verzendkosten).
Er worden dan 50 lootjes beschikbaar gesteld van € 3,00 per stuk (€ 150,00 : € 3,00)
Stel je hebt 1 lootje gekocht voor € 3,00 dan heb je dus een kans van 2% om de schaar te winnen.
Stel je hebt 11 lootjes gekocht voor € 33,00 dan heb je dus een kans van 22% om de schaar te winnen.
Dus concreet, je kunt dus door € 3,00 te investeren een schaar van € 150,00 winnen die alleen 1x live is uitgetest door Nathalie.

Uitverkocht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laat het Nathalie testen: Show Tech Pro Wide SS Snap-on Comb Kit – 8 Opzetkammen + #30W Brede Scheerkop in Draagkoffer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *